Våra hus

Lincopias hus är moderna så kallade stenhus utvecklade för den medvetne Lazurhusköparen som ställer höga krav på kvalitet, miljö och estetik.

Husen är samtidigt ett ekonomiskt fördelaktigt alternativ till traditionella trähus med låga driftskostnader och ännu lägre underhållskostnader. Ett Lincopia Hus är murat av lättbetongblock, ett miljlövänligt material med många fördelar.  Lättbetong är nämligen skapat av naturens egna material – vatten, sand och kalk, vilket ger en hälsosam och behaglig innermiljö. Läs gärna mer om vår byggmetod här. Den goda isoleringsförmågan samt den långa livslängden ger ett miljövänligt hus för generationer att bo och leva i.

Gala Omberg Hästholmen Hästholmen Borghamn Borghamn
Lazur Lazur Atrium Atrium Solaris Solaris Vertigo Vertigo
Rustik Rustik Retro Retro Regent Regent

Ovan följer ett utbud av våra typhus (under uppbyggnad) , klicka på husen för närmare information såsom planlösning, storlek samt fler bilder på både in och utsida. Vi erbjuder även arkitekthjälp för dig som vill få ditt hus gjort precis efter dina drömmar och visioner.

Vi erbjuder även en katalog, var vänlig kontakta oss om du vill beställa ett exemplar, alternativt kan katalogen laddas ner direkt från hemsidan.

Katalog

Katalog av högre kvalitet

Välkommen att kontakta oss för närmare information!

Tomter

Behöver du en tomt för ditt stenhus? Se lediga tomter.

Våra hus

Aktuella projekt

Kolla in våra aktuella projekt

Vår byggmetod

Kolla in vår vår byggmetod